Over ons

Over Administratiekantoor Buijs

Administratiekantoor Buijs is gevestigd in de wijk de Rietlanden in Emmen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij u als ondernemer en uw bedrijf is waar wij goed in zijn.

Met ruime ervaring op diverse administratie- en accountantskantoren zijn wij op 22 februari 2008 gestart met ons administratiekantoor, waarbij met name het midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers tot onze doelgroep behoren. De klantenportefeuille is sinds de start aanzienlijk gegroeid door de persoonlijke begeleiding van klanten en door de verantwoorde wijze van adviseren.

Als ondernemer heeft u naast uw eigenlijke werkzaamheden nog talloze andere werkzaamheden die uw tijd vereisen. Toch is het belangrijk constant over goede bedrijfsinformatie te beschikken, uw debiteuren- en crediteurenstanden te weten en tijdig aan uw fiscale verplichtingen te voldoen.
Wij staan voor eerlijke en open dienstverlening. Wij houden de lijnen kort. Als ondernemer en particulier mag u erop vertrouwen dat uw financiële zaken bij ons in goede handen zijn. Integriteit is vanzelfsprekend; u kunt daar op rekenen!
Laat uw administratie onze zorg zijn. Als u verlost bent van alle boekhoudkundige, fiscale en administratieve verplichtingen kunt u zich volledig richten op uw eigenlijke werkzaamheden.

Bel of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende afspraak.

Uw contactpersoon